Çin Konsolosluğu’ndan çift girişli vize almak isteyenler DİKKAT!!



Çin Konsolosluğu’ndan çift girişli vize almak isteyenler DİKKAT!!

Çin Konsolosluğu, ilk defa Çin Halk Cumhuriyeti’ne gitmeyi planlayan vize başvuru sahipleri için tek girişli vize vermektedir. Ziyaret amacına bağlı özel durumlarda vize çift girişli olarak onaylanmaktadır.  Çin Konsolosluğu verdiği bu tür vizelerde geçerlilik süresini 3 ay içerisinde maksimum 30 gün kalışlı olarak onaylamaktadır.  Daha uzun süreli vize almak isteyenler,  Çin Konsolosluğu’na 6 ay veya 1 yıllık vize talep nedenini ayrıntılı belgeleyerek; şahsen başvuru yapmaları gerekmektedir. Hazırlanacak gerekli evrakların içinde Çin Belediyesi’nden alınmış resmi davetiye mektubu bulunması zorunludur.

Çin Konsolosluğu Resmi Web Sitesi; istanbul.china-consulate.org